Boksen voor kinderen / jeugd

Voordelen van boksen

Boksen is voor (jonge) kinderen en jeugd een hele goed sport om verschillende vaardigheden te leren. Naast het fysieke aspect van motorische ontwikkeling, sterker en fitter worden, levert het mentaal ook een grote boost aan de zelfverzekerheid en zelfbeheersing. Kinderen gaan sterker in hun schoenen staan en leren belangrijke kernwaardes van respect en zelfvertrouwen. En het is een geweldige uitlaatklep voor kinderen met veel energie.
Boksen is een full body work out waarin kracht, snelheid en uithoudingsvermogen allemaal getraind worden. Ook zeer geschikt voor kinderen met overgewicht.


Ieder kind is welkom

Spelenderwijs (aangepast aan de leeftijd) leer ik de kinderen de bokstechnieken en verdedigingstechnieken in een veilige omgeving waarin plezier en uitdaging op ieders eigen niveau centraal staat. Ieder kind is welkom. Met en zonder een “rugzakje” en lichamelijke of geestelijke beperkingen. Ik geef les 1 op 1 of in kleine groepjes van maximaal zes kinderen / jongeren van ongeveer dezelfde leeftijdscategorie of uit 1 gezin.

De lessen aan de Mozartweg zullen altijd buiten gegeven worden. Bij training aan huis kan er natuurlijk desgewenst ook binnen getraind worden.

Ik geef de lessen aan kinderen vanaf 5 jaar aan zowel jongens als meiden.
Vraag je je af of dit iets is voor jouw kind of is je kind nog een vijf jaar? Neem even contact op dan kunnen we het bespreken.


Locatie:
Mozartweg (Amersfoort) of bij je thuis in Amersfoort (evt. Leusden).

Tijd:
Op een gewenst tijdstip/dag naar keuze.

Duur:
30 minuten of  45 minuten vanaf 3 kinderen.

Kosten
:
Mozartweg: €30,- bij 1 kind. €25,- per kind bij twee kinderen. €20,- per kind vanaf drie kinderen.
Bij jou thuis: €40,- bij 1 kind. €30,- per kind bij twee kinderen. €25,- vanaf drie kinderen.
Bij afname van een 10-trainingenkaart geldt 5% korting op het totaal bedrag.

© Oehoe FIT Coach 2021| Alle rechten voorbehouden