In het kort
Thuiswerken kost inmiddels heel wat energie. Zeker met kinderen/pubers thuis die ondersteuning en aandacht nodig hebben gedurende de dag, terwijl je zelf ook aan het werk moet zijn. Dit zorgt in veel gevallen voor spanningen en kan het lastig zijn om het thuis leuk en gezellig te houden.
Ga sporten met je gezin en/of ga het gesprek aan om te ontdekken hoe jullie thuis meer rust, structuur en plezier kunnen krijgen zodat iedereen meer ruimte en tijd voor jezelf krijgt.

  • Geschikt voor gezinnen met kinderen van 8 – 18 jaar.
  • Familievriendelijke tarieven.
  • Bij je thuis of in de buurt. Coronaproof natuurlijk!
  • Kies je programma, wisselend van 30 tot 60 minuten.
  • Ontspanning en inspanning combineren.
  • Perfect om je gezin dichter bij elkaar te brengen.
Let the games begin

Wie daagt wie uit?!
De vrouwen tegen de mannen?
Ouders/verzorgers tegen de kids?
Moeder/zoon tegen vader/dochter?

samen ben je sterker

Liever samenwerken?
Met elkaar aan de slag om fysieke uitdagingen te halen en samen succes te vieren. Maak gebruik van elkaars kwaliteiten en volbreng sportieve opdrachten in no-time.

gewoon samen sporten

Zie het als een groepsles waar je samen  sport, maar iedereen zijn/haar eigen ding doet. Ieder werkt zich op eigen niveau in het zweet. Denk aan bootcamp en high intensity trainingen.

behoefte aan coaching?

Bij Oehoe FIT Coach kan je ook terecht voor coaching. Krijg meer structuur, rust en plezier in huis. Hierbij is het hele gezin betrokken.

combi sport & coaching

Natuurlijk kan de coaching ook gecombineerd worden met samen sporten. Even serieus werken aan de situatie in huis en daarna samen buiten een frisse neus halen en lekker bewegen!

© Oehoe FIT Coach 2021| Alle rechten voorbehouden