ALGEMEEN
> Je kunt een afspraak tot 24 uur van te voren kosteloos afzeggen en verplaatsen naar een ander moment. Er wordt geen geld retour gestort.
> Een afspraak afzeggen binnen 24 uur wordt in rekening gebracht / afgehaald van het tegoed aan coachsessies / trainingen.
> Alle losse sessies & trainingen en alle pakketten moeten minstens twee dagen vooraf de (eerste) afspraak betaald worden d.m.v. een bankoverschrijving. Zonder betaling gaat de afspraak niet door.
> Je hebt betalingsplicht bij het aangaan van een overeenkomst.
> Persoonlijke informatie die je doorgeeft moet compleet en correct zijn. Het gaat hierbij om informatie die noodzakelijk is om kenbaar te maken zodat ik jullie op een veilige manier kan begeleiden. Denk hierbij aan mentale en fysieke bijzonderheden (bijvoorbeeld: depressie, stoornissen, blessures, medische beperkingen, etc.).
> Aan alle pakketten zit een “houdbaarheidstermijn”. Dit houdt in dat alle sessies / trainingen binnen de afgesproken termijn gebruikt moeten worden en daarbuiten komen te vervallen zonder geld retour. Bij ziekte of afwezigheid van de coach komen deze niet te vervallen en sluiten deze sessies / trainingen gelijk aan op de einddatum van het pakket. Zie termijnen bij onderstaande voorwaarden voor personal training en lifestyle coaching.
> In de basis wordt uitgegaan van 1 sessie / training per week. Een sessie / training kan ingehaald worden binnen het “houdbaarheidstermijn”. Beschikbare dagen dinsdag t/m vrijdag.
> 3 sessies / trainingen zijn vier weken geldig vanaf het aangaan van de overeenkomst.
> 5 sessies / trainingen zijn zes weken geldig vanaf het aangaan van de overeenkomst.
> 8 trainingen zijn tien weken geldig vanaf het aangaan van de overeenkomst.
> 10 trainingen zijn 12 weken geldig vanaf het aangaan van de overeenkomst.
> Bij een langdurige ziekte of blessure kan met een doktersverklaring de “houdbaarheidstermijn” van een pakket verlengd worden. In veel gevallen kan er een alternatief geboden worden zoals bijvoorbeeld een aangepaste training of sessie.
> De coach is niet aansprakelijk voor het oplopen van enige vorm van schade of blessure tijdens een sessie of afspraak. Deelname is geheel op eigen risico.
> Alle pakketten zijn persoonsgebonden en kunnen niet overgedragen worden aan derden.

© Oehoe FIT Coach 2021| Alle rechten voorbehouden