Locaties

  • Buiten
  • Bij je thuis
  • Online

Wat is er makkelijker dan dat ik bij jou thuis kom of dat we afspreken lekker buiten in het park of bos bij jou in de buurt! Tegenwoordig zitten we veel te veel binnen en komt bijna niemand voldoende buiten. Frisse lucht is goed voor je!

In heel Amersfoort (en daar buiten in overleg mogelijk), kom ik naar je toe of spreken we af ergens buiten.
Dit kan zowel voor de personal training als voor de lifestyle coaching.

Wat is er mooier dan sporten of een goed gesprek in de natuur?! Buiten zijn heeft veel voordelen. Frisse lucht, weg van dagelijkse prikkelingen, en je komt in beweging. Wat voordelen oplevert voor zowel je lichaam als voor je geest. Even weg uit de omgeving waar je misschien al de hele dag in zit. Mooie locaties zijn bijvoorbeeld de Soesterduinen, Park Randenbroek, Park Schothorst, de Schammer of de Treek om maar een paar voorbeelden te noemen. Ik neem de spullen mee die we nodig hebben. Jij zorgt alleen voor de juiste kleding. 

Wil je toch liever binnen trainen of een coachingsgesprek hebben, dan spreken we af bij jou thuis. Voor het sporten heb je maar een paar vierkante meter nodig.

En gezien de huidige tijd waar we in leven, is online contact misschien gewenst. Dat kan ook! Voor zowel lifestyle coaching als personal training. Vraag naar de mogelijkheden.

© Oehoe FIT Coach 2021| Alle rechten voorbehouden