ALGEMEEN (geldt niet voor mountainbike clinics en small group training)
> Je kunt een afspraak tot 24 uur van te voren kosteloos afzeggen en verplaatsen naar een ander moment. Er wordt geen geld retour gestort.
> Een afspraak afzeggen binnen 24 uur wordt in rekening gebracht / afgehaald van het tegoed aan coachsessies / trainingen.
> Alle losse coachsessies & trainingen en alle pakketten moeten minstens drie dagen vooraf de (eerste) afspraak betaald worden d.m.v. een bankoverschrijving. Zonder betaling gaat de afspraak niet door.
> Pakketten met een waarde vanaf €500,- kunnen in termijnen betaald worden. Het aantal termijnen, betaaldata en bedragen worden vooraf samen overlegd en vastgelegd. Deze zijn bindend.
> Je hebt betalingsplicht bij het aangaan van een overeenkomst. Wil je een factuur? Geef het even aan.
> Voortgang en bijzonderheden worden vastgelegd in een persoonlijk dossier. Dit is jouw dossier, kan je altijd inzien en is compleet vertrouwelijk. Wil je dit niet, geef dat aan.
> Persoonlijke informatie die je doorgeeft moet compleet en correct zijn. Het gaat hierbij om informatie die noodzakelijk is om kenbaar te maken zodat ik je op een veilige manier kan begeleiden. Denk hierbij aan mentale en fysieke bijzonderheden (bijvoorbeeld: depressie, stoornissen, blessures, medische beperkingen, etc.).
> De coach is niet aansprakelijk voor het oplopen van enige vorm van schade of blessure tijdens een sessie of afspraak. Deelname is geheel op eigen risico.
> Alle pakketten zijn persoonsgebonden en kunnen alleen in bijzondere omstandigheden worden overgedragen aan derden.

SMALL GROUP TRAINING Park Randenbroek / Elisabeth Groenpark
> Betaling vindt plaats voor de start van de nieuwe maand (ingangsdatum van het abonnement). Zonder geldig abonnement kan er niet getraind worden.
> Bij een, vooraf gemelde, afwezigheid vanaf 3 weken, kan het abonnement tijdelijk stil gezet worden.
> Bij afwezigheid van de trainer, is er vervanging. Indien dat niet lukt, schuift het maandabonnement mee op, tot dat de trainer er weer is.
> Trainingen zijn buiten en gaan altijd door, ook bij regen. Enkel bij onweer en weercode rood zal een training uit veiligheidsoverwegingen geannuleerd worden.
> Opzeggen van een maandabonnement moet minimaal drie weken (21 dagen) voor het einde van het lopende abonnement om verlenging te voorkomen.
> Je hebt betalingsplicht bij het aangaan van een overeenkomst. Betaling gaat via een betaalverzoek vooraf de start van de nieuwe maand. Wil je een factuur? Geef het even aan.
> Persoonlijke informatie die je doorgeeft moet compleet en correct zijn. Het gaat hierbij om informatie die noodzakelijk is om kenbaar te maken zodat ik je op een veilige manier kan begeleiden. Denk hierbij aan mentale en fysieke bijzonderheden (bijvoorbeeld: blessures, medische klachten, beperkingen, etc.).
> De coach is niet aansprakelijk voor het oplopen van enige vorm van schade of blessure tijdens een training. Deelname is geheel op eigen risico.
> Alle pakketten zijn persoonsgebonden en kunnen alleen in bijzondere omstandigheden worden overgedragen aan derden. Er wordt geen geld terug gestort.

LIFESTYLE COACHING
> Tarieven zijn op basis van 1 persoon. In sommige gevallen kunnen er 2 twee personen deelnemen. Vraag naar de mogelijkheden.

COMBI PAKKETTEN
> Tarieven gelden voor 1 persoon. In sommige gevallen kunnen er twee personen deelnemen. Vraag naar de mogelijkheden.

MOUNTAINBIKE CLINICS
> Je kan een mountainbike clinic tot 7 dagen voor de geplande datum kosteloos annuleren of verplaatsen.
> Vanaf 7 dagen tot 24 uur van te voren voor de geplande datum/tijd kan een mountainbike clinic kosteloos verplaatst worden. Geen geld terug.
> Bij annuleren binnen 24 uur tot aan de clinic, wordt het volledige bedrag niet terug betaald en is er geen recht op verplaatsen van de clinic.
> Betaling vindt plaats via een betaalverzoek met vermelding van een uiterste betaaldatum. Betaling vindt plaats vooraf de clinic.
> De coach is niet aansprakelijk voor het oplopen van enige vorm van schade of blessure tijdens een clinic van persoon en/of materiaal. Deelname is geheel op eigen risico.
> Persoonlijke informatie die je doorgeeft moet compleet en correct zijn. Het gaat hierbij om informatie die noodzakelijk is om kenbaar te maken zodat ik je op een veilige manier kan begeleiden. Denk hierbij aan beperkingen of bijzonderheden zoals blessures, medische informatie en gedrag.

© Oehoe FIT Coach 2023| Alle rechten voorbehouden