De Coach

No nonsens, recht door zee, open en eerlijk. En ook begripvol, motiverend en positief.

Dit ben ik, Maike, de Oehoe FIT Coach.  

Ik ben geboren en getogen in Amersfoort en kom uit een sportief gezin. Als kind begonnen met zwemles en judo. De jaren daarna verschillende balsporten gespeeld en de sportschool ontdekt, om later toch weer terug te keren in de dojo voor een paar jaar jiu jitsu.
 
Na het VWO heb ik ‘Sport, Management & Ondernemen’ gestudeerd aan de ALO in Amsterdam. Met bedrijfskundige vakken, maar ook focus op sporten, lesgeven, coaching, persoonlijke ontwikkeling en het behalen van sportlicenties. Ik heb licenties voor de opleidingen Powerliften en Outdoor Adventure Instructeur succesvol afgerond. 
Tijdens mijn studie heb ik in een fitness centrum lesgegeven. Na mijn afstuderen ben ik full time voor een outdoor bedrijf gaan werken in de Belgische Ardennen en ben ik doorgegroeid naar interne opleider, trainer/coach en leidinggevende. Met veel plezier heb ik 15 jaar lang hier gewerkt, afgewisseld met verschillende banen bij buitensportbedrijven in Amerika, Australië, Wales en Scandinavië.
Mountainbiken was en is toch wel mijn meest favoriete buitensportactiviteit. En hier in Nederland kan ook ontzettend mooi gemountainbiked worden op zeer goed onderhouden trails. Mijn passie voor boksen heb ik ontdekt toen ik in Azië aan het reizen was. Ik ben drie winters op trainingskamp in de Filipijnen geweest om te leren (kick-)boksen.

Na 15 mooie jaren in de buitensport in het buitenland, waarin ik veel ervaring heb opgedaan in (sport-)coaching & persoonlijke ontwikkeling, heb ik me de afgelopen jaren nog verder verdiept in personal training en lifestyle coaching. Met veel plezier en enthousiasme ben ik deze weg ingeslagen en begeleid ik mensen naar een gezonder, vitaler en gelukkiger leven.

Mijn opleidingen:
2003 – 2007: HBO Sport, Management & Ondernemen
2004: Cursus powerliften van de KNKF
2005: Opleiding Outdoor Adventure Instructor
2008: Cursus Mountain Board Instructor
2013: Opleiding Advance Outdoor Adventure Instructor
2016: Cursus Team Coaching met Belbin
2018, 2019, 2020: Trainingskampen (kick-)boksen in de Filipijnen
2020: Opleiding Fitness Instructeur A
2020: Opleiding Personal Training
2020: Opleiding Leefstijlcoach
2021: Clinic Valpreventie
2022: Boxercise Basic & Advanced Instructor
2022: EHBO & Reanimatie (Herhaling)
2022: Masterclass Zwanger & Sporten
2022: Masterclass Back in Shape na een bevalling

Ik sta geregistreerd in de database van NL Actief, de fitness branche organisator en in de database van Boxercise instructeurs.

Opleidingen in de planning:
* Parkinson Boks Instructeursopleiding met een NOC*NSF erkend diploma.

Mijn favoriete eiwitpoeder

Te veel keuze op de markt als het gaat om eiwitten. De één nog beter dan de ander. Ik kies voor Live Puri omdat het schone eiwitten zijn. Hiermee bedoel ik dat er geen vullers en onnodige calorieën inzitten. Daarnaast is de smaak ook goed! Geen chemische kleurtjes en smaken die je bij veel merken tegenkomt.

Je kan kiezen uit de ongezoete en licht gezoete variant. Naast eiwitten is er ook nog keuze uit vitamines en vegan opties.
Neem zelf een kijkje, want Live Puri kan het beter vertellen dan ik!

© Oehoe FIT Coach 2021| Alle rechten voorbehouden