Parkinson boksen / sporten

Heb je Parkinson en wil je boksen / sporten?

Ik kom bij je thuis en samen knokken we tegen Parkinson.

Aan de hand van een intake gesprek bespreken we wat belangrijk voor je is, en waar we het meeste aan moeten werken. Dit gaan we doen met een op maat gemaakt programma, wat altijd aan te passen is naar wat op het moment van trainen nodig is. Dit kan namelijk iedere dag anders zijn.

Naast het boksen (non-contact) of een gewone sportles werken we ook aan balans, kracht en cognitieve vaardigheden tijdens het sporten. De trainingen zijn zowel voor het lichaam als geest een “full body” work out.

We trainen waar en wanneer jij wilt. Dit mag bij je thuis zijn, binnen of in de tuin. Of in het park of bos als je graag buiten sport. Ik neem alle materialen mee die we nodig hebben.

Wil je meer weten, neem gerust contact met me op.

Na vier zeer leerzame en inspirerende opleidingsdagen gevolgd te hebben, ben ik geslaagd en gecertificeerd Parkinson Bokstrainer.

De opleiding is gegeven door een neuroloog en verpleegkundige uit het Meander (ziekenhuis) gespecialiseerd in Parkinson, een fysiotherapeut en de oud directeur van de Nederlandse Boksbond en eigenaar van De Boks Academie (Alex van Klooster). Het examen bestond uit een deel theorie en een deel praktijk met Parkinson sporters.

Het diploma is uitgegeven door NOC*NSF en Boxercise.

© Oehoe FIT Coach 2023 | Alle rechten voorbehouden