Mountainbike Clinic

Mountainbike clinics voor iedereen

Wil je leren mountainbiken en/of heb je een nieuwe mountainbike en wil je de tips en tricks van het technisch off road rijden en veilig mountainbiken onder de knie krijgen? Boek dan een mountainbike clinic en ontdek (samen met je gezin of vrienden) onder professionele begeleiding de mooiste mountainbike routes in de buurt. Denk aan Zeist, Austerlitz, Woudenberg, Leusden, Lage Vuursche of Amerongen.

Aan de hand van jouw/jullie niveau kiezen we een route uit. Daar starten we met een warming up, veiligheidsinstructie en vervolgens beginnen we aan de tocht. Onderweg geef ik praktische tips die je gelijk kan gaan toepassen.
Mountainbiken is een hele technische sport en er zijn veel verschillende aspecten die belangrijk zijn. Bijvoorbeeld schakelen, remmen, houding op de fiets, snelheid en route lezen. Als je dit goed beheerst zit je een stuk gemakkelijker en veiliger op de fiets en het draagt bij aan duurzaam gebruik van het materiaal.

Ik geef de clinics aan maximaal 5 personen. Bij deze aantallen kan ik iedereen ruimvoldoende coachen en voorkomt het veel stil staan en wachten op elkaar tijdens de tocht. Kom alleen, samen met vrienden of met je gezin. Minimale leeftijd voor kinderen is acht jaar. Echter in overleg kunnen er uitzonderingen gemaakt worden.
Je hoeft niet top fit zijn om te gaan mountainbiken. Als het je leuk lijkt en je hebt doorzettingsvermogen, dan komt het helemaal goed!

Als je geen eigen mountainbike hebt, kan ik je helpen met het huren van fietsen of ik kan alle zorgen uit handen nemen en dit voor je regelen (tegen extra kosten).
Een clinic duurt ongeveer 2-2,5 uur, exclusief reistijd naar het startpunt van de mountainbike route.

Kosten voor een losse clinic:
1 persoon €99,-
2 personen €130,-
3 personen €160,-
4 personen €180,-
5 personen €199,-

Korting bij afname van een pakket:
Drie clinic: 5% korting op de totaalprijs
Vier clinics: 10% korting op de totaalprijs

De prijzen zijn exclusief een mountainbike vignet (kosten €5,- of €7,50), vervoer en eventuele huur van een mountainbike en helm. De prijzen zijn inclusief BTW. Factuur is mogelijk op aanvraag.
Het dragen van een fietshelm is verplicht.

© Oehoe FIT Coach 2021| Alle rechten voorbehouden