City Bootcamp Amersfoort Centrum

Amersfoort is een schitterende historische stad. Het mooie oude centum is rijk aan stadsmuren, poorten en pleinen met veel oude gebouwen. Ontdek de binnenstad op een sportieve manier door een begeleide city bootcamp tour. We rennen en wandelen door de stadskern en doen onderweg oefeningen met obstakels die we tegenkomen op bijzondere locaties in en rond om het centrum. Kom en ontdek de Keistad!

City Bootcamp als training, sportief uitje (city tour) of bedrijfsfitness


De city bootcamp wordt op drie verschillende manieren aangeboden:

1. Binnen het reguliere trainingsaanbod van personal training, dit kan een half uur of uur zijn.


2. Als een sportief uitje met je vrienden, familie of collega’s.
Onderweg doen we oefeningen bij bijzondere locaties en krijg je een stukje geschiedenis van de stad Amersfoort mee. Het is dus niet alleen een sportief uitje, maar ook met een deel historie en cultuur. Er is een city bootcamp tour van 1 uur en van 2 uur. Er is geen standaard route en de snelheid wordt door jullie als groep bepaald. Met een verfrissend drankje aan het einde van de route in begrepen. Locatie in overleg; dit kan eventueel extra kosten meebrengen afhankelijk van de wensen. De prijzen zijn inclusief BTW en per persoon. Dit is de sportiefste city tour van Amersfoort!

Kosten voor 1 uur:

Duo €37,50 p.p.
Trio €33,- p.p. 
Vier tot zes personen €30,- p.p.    
Zeven tot twaalf personen €25,- p.p.

Kosten voor twee uur:

Duo €55,- p.p.
Trio €50,- p.p.
Vier tot zes personen €42,50 p.p.  
Zeven tot twaalf personen €35,- p.p.


3. Bedrijfsfitness.
De city bootcamp kan een onderdeel worden van bedrijfsfitness, maar ook circuit training, hiit work outs of boksen behoren tot de mogelijkheden.
Er zijn veel voordelen aan bedrijfsfitness. Je medewerkers worden of blijven fit, er vindt verbinding plaats tussen werknemers onderling en naar het bedrijf toe en met fitte werknemers verminderen zaken als burn outs, ziekteverzuim en fysieke klachten die ontstaan door kantoorwerk.

Voor vragen, de mogelijkheden en kosten, neem even contact op.

© Oehoe FIT Coach 2023| Alle rechten voorbehouden